uCoz

Ingyenes Weboldalépítő

Kezdjük el!

A uCoz rendszer bemutatója

Egyedi weboldalszerkesztő

A weboldal adminisztrálása soha nem volt még ilyen egyszerű és könnyen érthető.

A menü szerkesztővel pár perc alatt bonyolult menürendszereket építhetünk pár kattintással. A menü lehet vízszintes és függőleges is és korlátozások nélkül tartalmazhat akármennyi almenüt. Minden almenü kinézetét beállíthatod.

This is how the menu looks in the control panel This is how the finished menu will look on your website
Így néz ki a menürendszer
a kezelőfelületben
  Így néz ki a befejezett menü
a weboldaladon

A szerkesztővel az egér mozgatásával tudod a weboldal részeit mozgatni, elemeket hozzáadni, címeket átírni anélkül, hogy HTML kódhoz hozzányúlnál.

This is how the website looks in the builder mode Website in regular mode
Így néz ki a weboldalad
Weblapépítő üzemmódban
  Weboldal általános üzemmódban

A sablonszerkesztővel használatával egyedi megjelenéseket tudsz létrehozni, vagy az alapértelmezett kinézetet tudod megváltoztatni ízlésed szerint. A sablonelőnézet, rendszerkódok és a keretrendszer nagyban megkönnyítik a sablontervezést .

Tartalom szerkesztése

A Weboldalad tartalma az, ami az oldaladat egyedivé teszi. Beilleszthetsz cikkeket, híreket, fotókat, fórum bejegyzéseket, webshop termékeket és még sok mindent. Mind az adminisztrátorok mind a felhasználók hozzáadhatnak új tartalmakat. Az adminisztrátor jogosultságot adhat felhasználóknak speciális feladatokra úgy mint:

  • Hozzáadni, szerkeszteni és törölni bejegyzéseket
  • Fájlok hozzáadása bejegyzésekhez
  • Keresés a weboldaldalon belül
  • A hozzáadott bejegyzések előmoderálása
  • Hozzászólások kezelése

Widgetek és Gadgetek

A widgetek és gadgetek hasznos és érdekes funkciókkal járulnak hozzá weblapodhoz:

Színesítsd a weboldalad Twitter, Youtube, Picasa fotóalbum, Delicious és még több kiegészítővel. Tegyed szebbé oldalad képekkel amik teljes méretűvé válnak amikor rákattintnak, slide show-t, 3D cimkefelhőt, pop-up tippeket, stb...
Töltsd fel tartalommal - adjál hozzá könyvjelzőket, új ablakban megnyíló linkeket egyénileg beállítható méretben, letiltható jobb egér kattintással, nyomatónézettel, időtúllépéses átirányítással, címcserével. Eseményszámláló, grafikus effektekkel színesített menük, pop-up tippek, automatikus linkbejelentő, szövegkiemelés is hozzáadható egyetlen kattintással!
Beilleszthetsz audió fájlokat, lejátszási listát az oldaladba Egyszerűen adhatsz hozzá oldaladhoz játékokat!

Admin-sáv és felhasználó-sáv

Az admin-sáv azért lett létrehozva, hogy megkönnyítse weboldal szerkesztését. Bejelentkezés után láthatod ezt a legfelső sorban. Azoknak a felhasználóknak akiknek nincs admin jogosultságuk, azok a felhasználó-sávot látják ami az admin-sáv egyszerűbb változata. Ennek tartalma a felhasználónak kiosztott jogosultságoktól függ.

This is how admin-sáv looks for the website administrator
Így néz ki az admin-sáv a bejelentkezett adminok számáraMint láthatod, a weboldalad szerkesztése nagyon egyszerű a uCoz-al. Regisztrálj most és bizonyosodj meg erről!