uCoz

Ingyenes Weboldalépítő

Kezdjük el!

uCoz rendszer bemutatója

Egyedi weboldalépítő

Weboldal adminisztrálása soha nem volt még ilyen egyszerű és könnyen érthető.

Menüépítővel egy pár perc alatt bonyolult menürendszereket építhetünk pár kattintással. A menü lehet vízszintes és függőleges is és korlátozások nélkül tartalmazhat akármennyi almenüt. Minden almenü kinézetét beállíthatod.

This is how the menu looks in the control panel This is how the finished menu will look on your website
Így néz ki a menürendszer
a kezelőfelületben
  Így néz ki a befejezett menü
a weboldaladon

Weblapépítővel az egér mozgatásával tudod a weboldal részeit mozgatni, elemeket hozzáadni, címeket átírni anélkül, hogy HTML kódhoz hozzányúlnál.

This is how the website looks in the builder mode Website in regular mode
Így néz ki a weboldalad
Weblapépítő üzemmódban
  Weboldal általános üzemmódban

Sablonépítő használatával egyedi megjelenéseket tudsz létrehozni, vagy az alapértelmezett kinézetet tudod megváltoztatni ízlésed szerint. Sablon előnézet, rendszerkódok és a framework nagyban megkönnyíti a sablontervezést .

Tartalom szerkesztése

A Weboldalad tartalma az, ami az oldaladat egyedivé teszi. Beilleszthetsz cikkeket, híreket, fotókat, fórum bejegyzéseket, webshop termékeket és még sok mindent. Mind az adminisztrátorok mind a felhasználók hozzáadhatnak új tartalmakat. Az adminisztrátor jogosultságot adhat felhasználóknak speciális feladatokra úgy mint:

  • Hozzáadni, szerkeszteni és törölni bejegyzéseket
  • File-ok hozzáadása bejegyzésekhez
  • Keresés a weboldaldalon belül
  • Előmoderálása a hozzáadott bejegyzéseknek
  • Kommentek kezelése

Widgetek és Gadgetek

A widgetek és gadgetek hasznos és érdekes funkciókkal járulnak hozzá weblapodhoz:

Színesítsd a weboldalad Twitter, Youtube, Picasa fotóalbum, Delicious és még többel. Tegyed szebbé oldalad képekkel amik teljes méretűvé válnak amikor rákattintnak, slide show-t, 3D cimkefelhőt, pop-up tippeket, stb...
Töltsd fel tartalommal - adjál hozzá könyvjelzőket, új ablakban megnyíló linkeket egyénileg beállítható méretben, letiltható jobb egér kattintással, nyomatónézettel, időtúllépéses átirányítás, címcsere. Eseményszámláló, grafikus effektekkel színesített menük, pop-up tippek, automatikus linkbejelentő, szövegkiemelés is hozzáadható egyetlen kattintással!
Illesszél be audió fileokat, lejátszólistát az oldalba Egyszerűen adhatsz hozzá oldaladhoz játékokat!

Adminbar és userbar

Az adminbar azért lett létrehozva, hogy megkönnyítse weboldal szerkesztését. Bejelentkezés után láthatod ezt a legfelső sorban. Azoknak a felhasználóknak akiknek nincs admin jogosultságuk, azok a userbar-t látják ami az adminbar egyszerűbb változata. Ennek tartalma a felhasználónak kiosztott jogosultságoktól függ.

This is how adminbar looks for the website administrator
Így néz ki az adminbar a bejelentkezett adminok számáraMint láthatod, a weboldalad szerkesztése nagyon egyszerű az uCoz-al. Regisztrálj most és nézd meg magadnak!